HTML

Tele van a pöcsöm!

Erre a blogra kerül minden, amivel tele a pöcsöm!! Meguntam az alkalmatlan idióta embereket, minden egyes szinten, és itt kívánom magamat kidühöngeni. Mindenkit szeretettel várok akinek szintén tele az összes bugyra valamivel, és szívesen kidühöngené magát.

Friss topikok

  • Andrys85 (törölt): Ja, egyetértek Veled. Én Békés megyében lakom, az ország segglyukában, ami csak azért van a Földön... (2010.12.30. 14:51) Utazzunk északra

Linkblog

Folytatódik az országban, ami 1945óta tart

2011.01.30. 14:58 | Wattyler | Szólj hozzá!

Na hát ma mi történt beszarni sincs már kedvem, mert meg sem lepődöm!!!

Buzoid MÁV alkotott, hogy a hétvégém rendben legyen. Először is elutaztam Szlovéniába, 230km távra. Az út 2:20perc volt kocsival. Poénból megfigyeltem, mennyi lenne vonattal a Budapest-Maribor 330km. Utána lehet elvirán nézni. A másik: Vendégem a hétvégén átszállással kívánt á lá MÁV hazautazni a 88km távolságban lévő Kaposvárra. Szédületes 2:10perc menetidő volt a legrövidebb verzió, csak az átszállással volt egy kis gond... 3perce volt, és a vonat, a piroska, a szárnyvonali személy, a Budapestről érkező gyorsra nem vár, szóval a pénztárnál ezt közölték. A vége a dolognak az lett, hogy elvittem az átszállási pontra kocsival, hogy hazaérjen. KÖzvetlen vonat is van, a 95km-t 3:45perc alatt teszi meg. Busz pedig reggel 9 és délután 4közt nincsen. Ami van, az is 2órát vánszorog.

Egy megyében vagyunk, de a megyeszékhely elérhetetlen.

Az M9 és a magyar körautópályáról érkezett javaslat. Nos igen, az M6 40km hosszan az M7-tel párhuzamosan halad eléggé közel, egymástól 20-25km-re. Pécs-BP. és BP-Nagykanizsa vasútvonal szintén. Ez ám a luxus, és mégis csudapesten kell átszállni, az a 20km átjárhatatlan.

Várom a további élményeket.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://televanapocsom.blog.hu/api/trackback/id/tr242625354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása